Les Halles

Rømersgade 20 st, tv,
1362 København K
Tlf. +45 28 18 07 22
info@leshalles.dk

Åbningstider:
Tir – Lør fra 17:00 til 21:30

Reservation

Om bistro Les Halles

Bistro Les Halles ligger, som navnet antyder, lige ved Torvehallerne i København – Nærmere betegnet i Rømersgade. Det er en klassisk bistro, der lægger vægt på, at gæsterne skal have en uhøjtidelig og hyggelig oplevelse.

Klassisk, afslappet bistro

På Les Halles serverer vi klassiske, franske bistroretter: Retterne spænder bredt, men én ting er sikkert – Dine smagsløg bliver hevet med på en rejse til Frankrig. Vælg blandt andet klassikere som Chévre Chaud, Moules frites, Confit de canard, Coq au vin, Créme brulee og gode, franske oste. Herudover har det et udsøgt udvalg af vine fra Frankrig.
Der er også dagens menu (menu Table d’hôte). Hvor der serveres 2 retter til 195kr eller 3 retter til 225kr.

Ejeren, Jakob Schottländer, håber, at gæsterne på Les Halles får en god, afslappende spiseoplevelse i restauranten. For ham indebærer dét at nyde et godt måltid, (…)” at du kan læne dig afslappet tilbage og være fuldstændig tryg ved det, du får at spise. Et sted, hvor vinflasken bliver stående på bordet, så du i ro og mag kan sidde og nyde dit måltid”, siger han.

det gode måltid

Den ægte måde at nyde et godt måltid på er, i min verden, når du kan læne dig afslappet tilbage og være fuldstændig tryg ved det, du får at spise. Et sted, hvor vinflasken bliver stående på bordet, så du i ro og mag kan sidde og nyde det gode måltid.

VORES MENU