Hvad mener gæsterne

FACEBOOK

Christian Emil Kruhøffer har anmeldt Bistro Les Halles
– 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. februar ·
Vi havde en super dejlig og hyggelig aften på Bistro Les Halles. Serveringspersonalet var venlig og opmærksomme på os, og vores mad smagte virkelig godt 🙂 Da vi ikke kunne bestemme os for dessert, endte vi med at bestille ekstra, hvilke kan anbefaldes. Hvis man altså har plads efter forret og hovedretten 😀 Vi glæder os til at komme igen

Dorthe Coster Søgaard har anmeldt Bistro Les Halles
– 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23. februar ·
Vi fik en skøn 3 retters menu i går aftes og god betjening. Selvfølgelig skal Bistro Les Halles have 5 stjerner. Alt var fremragende.

Tine Winther Kirkegård har anmeldt Bistro Les Halles
– 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16. marts ·
Vi har været her for første men ikke sidste gang i aften. Fantastisk lækker, varm og veltillavet mad i rigelige portioner, dejlig vin, super opmærksom, imødekommende, sød betjening. Dejligt sted – vi kommer igen.

Maja K. Thygesen har anmeldt Bistro Les Halles
– 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. februar
·
Min kæreste og jeg var forbi til frokost i går og blev positivt overraskede over jeres lækre mad (til så få penge) vi bestilte tartar og moules og det sad lige i skabet 🙂 kan klart anbefales!!!

Joan Nielsen har anmeldt Bistro Les Halles
– 4 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️

17. februar ·
Rigtig lækkert mad god betjening, sødt og rart personale med en skøn humor

Morten Jørgensen har anmeldt Bistro Les Halles
– 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. marts ·
Fantastisk lille bid af Paris, midt i København. Dejligt fransk køkken, nøjagtigt som det skal være og fantastisk betjening!

DINNER BOOKING

2017-04-26
Score: 6 ud af 6

Kommentar: Meget dejlig oplevelse – vi var gruppen på 20 personer og alt klappede. Maden var rigtig god og tilpas varm på trods af Jeres logistik til kælderen. TAK

2017-04-27
Score: 5.2 ud af 6

Kommentar: Et dejligt besøg og vi kommer gerne igen!

2017-04-30
Score: 6 ud af 6

Kommentar: En helt igennem super oplevelse til topkarakter selv om de velsmagende moulles kunne have været serveret lidt lunere.

-2017-04-30
Score: 3.2 ud af 6

Kommentar: Bøfferne som vi havde bestilt “røde” var decideret rå. Vi blev spurgt om vi ville have vand til vinen/maden . Uden at spørge gav tjeneren os en flaske købevand til 50 kr. Ikke så godt…

2017-04-26
Score: 6 ud af 6

Kommentar: Smilende sød betjening og masser af empati. Fransk stemning i hjertet af Cph

2017-04-28

Score: 5.8 ud af 6

Kommentar: Super velsmagende mad hele vejen i gennem . meget velsmagende muslinger, kød og sovs og pomme frites perfekt , creme brulé og kaffe også supergodt. God stemning og god betjegning. Ingen tvivl om at vi kommer en anden gang…………

TRIPADVISOR

“Fantastisk steak på hyggelig bistro”
5 ud af 5

Hyggelig bistro ved Torvehallerne med ualmindelig god og venlig betjening for denne slags steder med ufaglært serveringspersonale.
3 retter, der alle var klart bedre end forventet i forhold til prisen. Især steaks skal fremhæves som langt bedre end på selv de fleste noget dyrere spisesteder i København. Forretterne hhv. muslinger og varm gedeost salat og desserterne chokolade mousse og den virkeligt gode og veltillavede creme brulé er ligeledes klart over gennemsnittet.
Her fik vi langt mere kvalitet for pengene end det med rimelighed kan forventes!
Besøgte stedet April 2017

“Frokost – Dejlig Bistro mad og god stemning.”
4 ud af 5

Central beliggende ved Torve Hallerne. Rigtig fransk Bistro stemning og Bistro mad. Ok servering. Kommer gerne igen
Besøgte stedet Marts 2017

“Hyggelig fransk restaurant med dejlig mad”
4 ud af 5 bobler Anmeldt 24 marts 2017

Vi havde bestilt bord en kølig hverdagsaften. Bordet var klar og vi fik hurtigt forklaret, hvad dagens menu (kanin) bestod af, ligesom vi fik både menu- og vinkort.
Vi valgte en 2 retters menu. Som forret gratineret løgsuppe med comté.
Som hovedret confit af andelår med linser og bacon, henholdsvis lammeskank på marokkansk med cous cous. Maden var veltillavet, varm, og det smagte rigtig godt.
Hyggelige lokaler samt en god, venlig og uformel betjening.
Prisniveauet i forhold til Kvalitet og kvantitet er særdeles rimelig.

Det eneste negative var, at man – som så mange andre steder – ved kortbetaling skal tage stilling, om man vil give drikkepenge eller ikke. På mig virker det unødvendigt påtrængende. Drikkepenge er afskaffet for mange år siden.
Besøgte stedet Marts 2017

Social Media